Sommaren som gick – örter och kurser

Sommaren gick utan att ett enda blogginlägg kom på plats. I mitt huvud fanns de men längre än så kom de inte. Jag har labbat med nya råvaror, funderat på framtiden för mitt företag och haft flera fina örtavandringar. Jag är en sådan person som inte kan låta bli att berätta det jag vet när jag är ute och går i naturen så man kan säga att örtavandringarna blir rätt spontana ibland. Ett sådant tillfälle var när sonen hade orienteringsträning och jag sprang på en vätteros, en vacker parasit (blomma utan klorofyll som lever på andra växter). Vilken lycka! Detta måste jag få berätta om för både intresserade och mindre intresserade. Det är så att jag bara måste få berätta!  Så här ser den vackra blomman ut!!! Jag älskar att undervisa. Det är som om något bubblar i mig. Jag har alltid älskat kunskap och vill så gärna sprida det till andra. Jag och Mia på Moonsun håller som bäst på att planera en fantastisk 1-årig aroma-utbildning baserad på vetenskaplig kunskap och hennes och min långa erfarenhet i ämnet. Håll ögonen öppna så återkommer jag med info. Jag kommer också att ha mer kurser på Primulina i t ex tillverkning av hygienprodukter och hudvård. Parfymkurserna hålls ca en gång i månaden.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.