fallbeskrivning psoriasis och Haley-Haley sjukdom

Jag har en kund som har kraftig psoriasis på stora delar av kroppen, värst på armbågar och armar. Jag har testat många olika saker på henne (aloe, div. eteriska oljor, kostomläggningar etc etc) och visst har vissa saker haft viss effekt men inte så stor. Stress och kost märker hon påverkar vilket även årstid (sol, sommar och salta bad är ofta bra för psoriatriker). När hon var lite desperat över att hon var så dålig i huden nollställde vi allt och provade kokosfett. Hon blev förvånansvärt bra. Billigt, ofarligt och hudvänligt!

Stärkt av denna erfarenhet tipsade jag en annan kund att testa ekologiskt kokosfett. Hon har en besvärlig hudsjukdom som heter Haley-Haley eller benign pemfigoid. Det ger svidande, kliande och rodnande utslag. Hon hade också testat diverse olika saker både från den konventionella sjukvården och från mer alternativa håll. Inget hade hjälpt sådär jättebra. Jag träffade henne igår och hon var så glad och meddelade att kokosfettet hade hjälpt bra.

Jag vet att detta bara är två fallbeskrivningar men jag har också många andra fall som jag inte berättar om nu där rent kokosfett (av schysst ekologisk kvalitet) har hjälpt på både hud- och hårproblem. Värt att testa!

Holistic Kokosolja Raw foodKolla gärna www.holistic.se för bra kokosfett!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.